Amalia Safwana's FotoPage

By: Amalia Safwana Saifullizan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 4-Jul-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark
My Kuching Trip

Simbol bandaraya Kuching....
Semanggoh Rehab Centre...nengok jungle people
Kalau kucing betul...dah lama Amalia lari, tapi dengan yang ni?
View all 12 photos...
dah lama tak update pic dlm fotopage......banyak juga memorable picture utk di upload.....this time, nak upload while we were at Kuching.. aukk


Monday, 20-Mar-2006 08:06 Email | Share | | Bookmark
My Pangkor Trip

Minum dulu sebelum naik feri
Along Icak tengah hantar report pada Mak Az
Excited dapat naik feri sampai ibu kena pegang utk ambik gambar
View all 18 photos...
Trip ke Pulau Pangkor. Ikut ayah meeting 13-17 Mac 2006. Sebelum ke Pangkor, singgah di Teluk Intan, pujuk ayah min nak bawak along Icak ikut sama. Misi berjaya... hehehehehe....


Thursday, 22-Dec-2005 06:26 Email | Share | | Bookmark
Trip to Cameron Highlands

Gadis ayu ayah...
Di Bharat Tea Plantation
Amalia & Ibu
View all 9 photos...
Ikut ayah buat research landslide kat Cameron Highlands. Menginap di Villa Dahlia 3 hari 2 malam.


Tuesday, 20-Jan-2004 07:16 Email | Share | | Bookmark
The New Born Baby - 8 Jan 2004

Opah tengah mandikan cucu
Nyenyaknya tido...hari pertama di rumah
Macam kayu daaa kena bedung...
View all 9 photos...
Amalia Safwana telah dilahirkan pada hari Khamis, 8 Januari 2004 pada pukul 5.01 ptg di bilik bedah Hospital Batu Pahat dengan berat 3.1 kg. Ini adalah gambar-gambar Amalia terawal yang sempat dirakam. Kebanyakan gambar awal tak dirakam dalam kamera digital.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net